Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 9 januari 2016

Persoonlijk

Nou, de chaos is vandaag beslist niet minder geworden :-)
Maar wat een fijne dag! Zoveel mensen die weer aan de haak  en brei slaan, zoveel mooie dingen heb ik weer mogen zien. altijd leuk om mensen persoonlijk te mogen ontmoeten (soms na vele mailtjes).

Maar nu is het ook voor mij weekend, tijd om even uit te rusten.
Maar natuurlijk niet zonder een klein ideetje, dat ik van de week ergens op een Facebook-pagina zag langskomen.


Op het blog Crochet4U vind je een leuke tip hoe je een cadeautje heel persoonlijk maakt door er aan naam om te borduren. 
Overigens een heel leuke website om eens verder te struinen, er staan leuke ideeën op.

Fijn weekend nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...