Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 24 mei 2014

Uitslag Give Away

Vandaag ben ik weer helemaal into the visserstruien geweest. Met een club enthousiaste dames weer eens lekker aan de brei geweest en daardoor ook bijna vergeten om de uitslag bekend te maken van de Give Away van vorige week. Wat een reacties!!
208 reacties op mijn blog op blogspot, een heleboel "losse" mails, reacties op facebook, honderden vind-ik-leuks, en maar 1 pakketje....gewonnen door:

O, echt prachtig! Ik doe mee! (maar ik win toch nooit wat...)

Nou, Polletje - vaandaag win je wat! Mail maar even je gegevens en je gewenste kleur en  de bollen plus patroontje voor de Waveletsjaal komen naar je toe!

Crochet pattern : wavelet shawl (instant download)

Niet gewonnen en wil je toch deze prachtige sjaal maken? Je kunt een pakketje bestellen (2 bollen inclusief patroon = € 20,90), verzenden kost 3,95.
Je kunt alle 21 kleuren vinden in dit bericht
Wil je alleen het patroon van deze leuke sjaal bestellen? Kijk dan op de website van Vicarno's mama, daar kun je het patroon (Nederlands en Engels) kopen.

Ach, en dan toch nog maar een patroon van een andere mooie sjaal - gemaakt van 2 bollen Invicta Colour.



 Dit patroon van prachtig geschakelde ananassen heet Alpine Shawl, en je kunt het gratis patroon hier vinden. Het patroon is in Engels geschreven, maar onderaan vind je een haakschema, waardoor je snel kunt beginnen.


De sjaal heeft een hele leuke afwerking van kleine bolletjes (het lijken wel appeltjes), die je natuurlijk op andere sjaals ook kunt gebruiken. Ook dit randje vind je in het haakschema.


Deze sjaal werd gehaakt door Ans, en zij gebruikte 2 bollen Invicta Colour, kleur 955. Wil je een hele grote sjaal, dan is een extra bolletje aan te raden. Alle kleuren van de Invicta Colour (en de kleurnummers) vind je hier




13 opmerkingen:

  1. Veel plezier met de prijs. En wat een mooie sjaal zie ik weer op de foto's. En leuk: visserstruien.....ben ook nog bezig met eentje. Is een zomerproject.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier met je prijs.
    Leuk die patronen van verschillende shawls. .
    De kleuren zijn ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Purperpolletje gefeliciteerd met je mooie prijs. En wat leuk dat je nu wel een keer heb gewonnen :-)
    En wat weer een mooie omslagdoek van dat favoriete garen. Tijd, oh tijd, waar kan ik dat kopen.....
    Een fijne zondag toegewenst

    groetjes Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De laatste shawl wil onze dochter van 7 van de bestelde unicat :) 'mam het lijken pauwenveren' riep ze blij!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd Purperpolletje... geniet van je prijs!!! Mooiiiiiii die ananassjaal.....
    Fijne zondag iedereen.

    Groetjes, Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je mooie prijs! Leuk hè, om nu ook eens wat te winnen. Heel veel plezier ermee!
    Ik zal een foto maken van de visserstrui die ik bij jou heb besteld. Hij is al een poosje klaar, maar nog geen foto gemaakt (schaam), dus binnenkort zal ik hem sturen.

    Groetjes, Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Proficiat aan de winnares, ze kan meteen aan de slag voor een mooie sjaal! En die ananassjaal, je kan niet geloven hoeveel plezier je me hiermee doet Jeanet!! Ooit, heel lang geleden, maakte ik zo verschillende sjaals die ik allemaal weggegeven heb, maar het patroontje vond ik nergens meer om het nog eens te maken. Nu, dankzij jou, heb ik het weer. Dankjewel voor de tip! Ga het meteen uitprinten en in mijn map steken.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Purperpolletje gefeliciteerd toch in de prijzen! Geniet van je wolletje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ooooh, WOWWWW!!!! Ik ben helemaal superblij! Zo blij, dat ik daarnet via het account van m'n man ging reageren... Snel weer verwijderd, m'n eigen computertje aangezet en nu dus weer een reactie. Toch gewonnen, wie had dat gedacht? Ik niet, vandaar dat ik nu pas op je blog keek...
    Ik mail je zodra ik een kleur heb uitgekozen, kan niet lang duren...
    Bedankt alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd en Geniet van je prijs Purperpolletje!

    BeantwoordenVerwijderen