Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 19 mei 2014

Regenboog...

Toen ik vorige week blogde over de 16 prachtige kleuren van de Invicta Colour, kreeg ik prompt een telefoontje van Scheepjeswol. Je zal het niet geloven - de vijf kleuren waar ik zolang op wachtte waren gearriveerd! Het werd per omgaande verzonden en vandaag kreeg ik een flinke doos.

Nu is het hele assortiment compleet, even meegenieten????


Word ik weer heel blij van! En prompt zag ik deze sjaal van Martina Behm, ook helemaal nieuw, met de toepasselijke naam Regenboog:Het is het nieuwste ontwerp in de serie asymmetrische sjaals van deze ontwerpster. Je kunt het patroon kopen via Ravelry (Engels en Duits), de driehoekjes zijn gemaakt met hulp van een haaknaald, bij het patroon krijg je instructies hoe je dit moet doen. Je kunt ook de website van Strick mich! bekijken.
Overigens is dit gekleurde garen een kort verloopgaren, want hier komen de kleurtjes kort op elkaar. 

Vandaag was ik ook even vergeten hoe snel mijn neus kan verbranden... een fietstochtje van 15 minuten en een korte spinazie-pluk bezorgden mij weer appelwangetjes en een rode neus. (ik ben toch al niet bleek - dus het ziet er weer fraai uit!) De samengeknepen ogen tegen de zon (waar lag die zonnebril ook al weer?) zijn ook blijvende accentjes geworden. Tja, na bijna 47 jaar hetzelfde zou je denken dat ik voorbereid zou zijn, toch? H'm, hardleers! 

7 opmerkingen:

 1. Hahaha Jeanet , kun je niet even een foto plaatsen ? Ben zo benieuwd hoe je er uit ziet ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige nieuwe bollen garen. Deze regenboogsjaal ziet er lekker zomers uit.
  Zo herkenbaaar van die verbrande neus. Maar ja, met een beetje wind merk je het meestal te laat.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Jeanet, wat een prachtige kleuren. Ik kijk iedere dag uit naar je link op Facebook. Daar geniet ik van, woon helaas te ver weg, om je te bezoeken maar op een dag kom ik met mijn brei vriendin vanuit Wijhe.
  Jij geeft inspiratie voor nieuwe ideeën
  Met vriendelijke groet, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps, sta al meteen 3 blogjes achter, zo snel gaat het als je even niet langskomt bij Jeanet ! Prachtige kleurtjes wol heb je weer gekregen en die nieuwe sjaal, echt weer een beauty!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kleuren. Misschien pas je er zo verkleurd beter bij. ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha Jeanet, hoe herkenbaar!! Elk jaar overkomt het me weer en ik draai al weer aardig wat meer jaartjes mee dan jij ;-).
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...