Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 12 mei 2014

Baretje

Op verzoek: een patroon van een leuke kinderbaret!


Het gratis patroon vind je bij Garnstudio. Het is gehaakt met wol op naald 4, maar voor de zomer kun je natuurlijk ook een katoen(-mengsel) kiezen in dezelfde dikte. De halswarmer vind je op hetzelfde patroon.

Verder geloof ik dat ik ook wat examen-kriebels krijg... is dat raar? Een soort plaatsvervangende zenuwen.... maar zoonlief krijgt het nu ook te pakken. H'm, 'k zal toch wel blij zijn als dat weer voorbij is. Ik kon het beter behappen toen ik het bijna 30 jaar geleden zelf moest doen...

6 opmerkingen:

 1. Ik doe liever zelf examen dan wanneer de kinderen examen hadden. Vreselijke tijd haha. Boterhammen met pindakaas, bananen en stroopwafels halen. Goed voor de hersenen. Wachten en duimen. Sterkte de komende 14 dagen. En je zoon veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier hebben we ook de examenstress,
  of eigenlijk ik want zoonlief blijft er redelijk kalm onder.
  Tis waar hoor, ik zou het ook liever zelf doen.
  Sterkte aankomende 2 weken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sterkte in deze stressige examnetijd en succes voor je zoon.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Dt is een leuke baret. Met katoen is hij leuk voor het voorjaar. In de zomer belandt hij vast in de kast, tenzij het dan herfstig aanvoelt zoals tijdens de afgelopen dagen.
  Grappig dat bijna iedere moeder examenstress voelt als een kind examen moet doen.

  Veel succes voor je zoon, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve baret, ik zie mijn buurmeisje er zo mee lopen ;)
  En ja, hier ook examenstress!!! Weliswaar doet ze 'maar' 2 vakken, maar toch..!!
  Heel veel succes voor Daniel!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herken het examenstress, en dan komt de sollicitatiestress. En het ellendige is zelf snappen ze niks van jou stress. Even 2 weken op je tanden bijten en dan nog een rotdag als ze moeten bellen voor de uitslag. Maar daarna heerlijkmlang vakantie.
  Succes voor je zoon en ook voor jou Jeanet.

  Gr Rianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...