Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 12 mei 2014

Baretje

Op verzoek: een patroon van een leuke kinderbaret!


Het gratis patroon vind je bij Garnstudio. Het is gehaakt met wol op naald 4, maar voor de zomer kun je natuurlijk ook een katoen(-mengsel) kiezen in dezelfde dikte. De halswarmer vind je op hetzelfde patroon.

Verder geloof ik dat ik ook wat examen-kriebels krijg... is dat raar? Een soort plaatsvervangende zenuwen.... maar zoonlief krijgt het nu ook te pakken. H'm, 'k zal toch wel blij zijn als dat weer voorbij is. Ik kon het beter behappen toen ik het bijna 30 jaar geleden zelf moest doen...

6 opmerkingen:

  1. Ik doe liever zelf examen dan wanneer de kinderen examen hadden. Vreselijke tijd haha. Boterhammen met pindakaas, bananen en stroopwafels halen. Goed voor de hersenen. Wachten en duimen. Sterkte de komende 14 dagen. En je zoon veel succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier hebben we ook de examenstress,
    of eigenlijk ik want zoonlief blijft er redelijk kalm onder.
    Tis waar hoor, ik zou het ook liever zelf doen.
    Sterkte aankomende 2 weken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sterkte in deze stressige examnetijd en succes voor je zoon.

      Groetjes, Margaret

      Verwijderen
  3. Dt is een leuke baret. Met katoen is hij leuk voor het voorjaar. In de zomer belandt hij vast in de kast, tenzij het dan herfstig aanvoelt zoals tijdens de afgelopen dagen.
    Grappig dat bijna iedere moeder examenstress voelt als een kind examen moet doen.

    Veel succes voor je zoon, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lieve baret, ik zie mijn buurmeisje er zo mee lopen ;)
    En ja, hier ook examenstress!!! Weliswaar doet ze 'maar' 2 vakken, maar toch..!!
    Heel veel succes voor Daniel!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Herken het examenstress, en dan komt de sollicitatiestress. En het ellendige is zelf snappen ze niks van jou stress. Even 2 weken op je tanden bijten en dan nog een rotdag als ze moeten bellen voor de uitslag. Maar daarna heerlijkmlang vakantie.
    Succes voor je zoon en ook voor jou Jeanet.

    Gr Rianne

    BeantwoordenVerwijderen