Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 10 mei 2014

Prachtige sjaal

Soms kom ik van die prachtige patronen tegen! Ik wou dat ik ze allemaal maken kon.....
Deze wil ik graag laten zien - ik vond het patroon bij Patternfish, maar ook bij Ravelry waar het te koop is voor $ 6,00
De sjaal heeft een deel met alleen rechte steken en de rand is in een prachtig kantpatroon. Het patroon is in het Engels, maar met een teltekening. De sjaal op deze foto's is gemaakt van een soort hele luxe sokkenwol en gebreid op nld. 4 (en eigenlijk komt dat niet zo heel nauw, want je kunt de sjaal eenvoudig aanpassen in de lengte ), er zijn natuurlijk genoeg ander wolletjes voorhanden om dit prachtige patroon te maken.
Je zou genoeg hebben aan ca. 640 m 


7 opmerkingen:

 1. Der sieht super aus, auch die Farbe, wunderschön.

  LG
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier word ik blij van. Wat een schitterende sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een prachtige sjaal in een heel mooi kleurtje maar in een nog mooier patroon!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeel mooi Jeanet!! Vooral die ene foto waar ze hem achter haar rug houdt (al heeft ze wel een vreemde bult op haar schouder :-)]. Prachtig breed kantpatroon!
  Goretjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom hebben wij dit soort patronen niet in het Nederlands.. . ☺☺☺ Ik wil direct beginnen!! Wat een prachtig patroon. Ik zou hem maken van hele dunne wol.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...