Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 17 mei 2014

Moestuin!

Wat een weer vandaag! Het was vanmiddag even doorbijten in de winkel, want het prachtige weer deed me wensen dat ik de boel dicht kon gooien .... Maar om 4 uur sloot ik de tent en kon ik ook gaan genieten van BUITEN! Ik vertrok naar ons plekje in de polder, heerlijk nog een paar uur met de handen in de aarde wroeten - hier kom ik helemaal bij...


De ruimte, de lucht, de altijd waaiende wind.


De stugge, taaie maar zo rijke klei...
(waar ook het onkruid zo heerlijk op groeit)


De dames in de verte op de dijk die kijken wat we uitspoken.

Samen even eten, werken, genieten, honderd rondjes kijken hoe de bessen overvloedig groeien, de mini-aardbeitjes zich vormen, de plukjes aardappel-loof boven de aarde, de eerste minikomkommer uit de kas oogsten, radijsje peuzelen. 

Om maar in stijl te blijven (misschien voor diegenen die wat minder gecharmeerd zijn van hardnekkige zwarte nagels, kloven in je handen, rupsen en slakken in de sla?): Bij Garnstudio vind je een heel assortiment gehaakte groenten en fruit!


Je vind het gratis Nederlandse patroon hier.
4 opmerkingen:

 1. Mooie omgeving! ! En heerlijk om ervan te genieten. ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk Jeanet, zo buiten bezig zijn!!!
  Ligt jullie moestuin aan de weg vanaf de Piet naar Arnemuiden? Daar zie ik ze ook altijd.
  Groetjes, Nelleke
  PS, mijn unicat truitje vordert snel nu :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, Nelleke! Jij weet wel hoe fijn het is, in die buurt :-)
   Kom een keer langs! hartelijke groet, Jeanet

   Verwijderen
 3. Heerlijk Jeanet, wat genieten he!! Jullie plekje is supermooi, ik snap dat je daar helemaal even tot jezelf kan komen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...