Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 22 mei 2014

Prikkelbaar?

O jongens, da's nog een hele klus hoor - een vrije middag houden.....! Al zo doende leert men, maar laten we het er op houden dat het vandaag niet helemaal lukte. Dat zegt vooral wat over mij...want iedereen die 's morgens komt, mailt of belt zegt "....vanmiddag ben je lekker vrij!" Dus bijna iedereen weet het :-)
Alleen ik nog niet.

Ik ben daarmee wel voer voor een goede psycholoog! Allereerst wil ik het werk van 1 dag in een ochtendje proppen - da's geheid gedoemd tot mislukken, maar ik probeer het tóch. Daarnaast kan ik het maar moeilijk loslaten. O, wat erg! Da's toch zielig? En dan heb ik af en toe een hulpeloze man die best 8 vrouwen tegelijk wil helpen, maar dat valt natuurlijk niet mee. Dus sprong ik heel, heel even in vanmiddag :-)
Volgende week is het Hemelvaartsdag, dan zal het een stuk makkelijker gaan!

Als antwoord op alle stekelige vragen zocht ik nog een speldenkussentje op. Dit is een hele leuke! (Gebruik je nooit een speldenkussen, dan stop je er toch lekker lavendel in voor op/in je kast?)


Zo'n vrolijk exemplaar kun je vinden bij Handwerkjuffie, waar je een duidelijk patroontje vindt. 7 opmerkingen:

 1. Ja, ik had ze al gezien bij handwerkjuffie! Erg leuk en kleurrijk!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk! Ja, volgende week gaat het je vast en zeker lukken, dat vrij zijn. Succes met al die andere vrije middagen!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig en vrolijke kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn we toch allemaal druk. Maar vaak is het bij mij zo dat het in mijn hoofd het drukste (hoe schrijf ik dit nu toch) is. En daar word je nog veel vermoeider van.
  Leuk speldenkussentje.

  Groeten Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Langzaam maar zeker zal het wel wennen hoor! Maar volgende week moet het lukken, dan heeft iedereen vrij :-)
  En dan heb je toch nog een tof speldenkussentje voor ons gevonden.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat weer een berichtje hebt geplaatst met mijn speldenkussen, Jeanet! Dank je voor de aandacht en alvast een fijn weekend, Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...