Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 20 mei 2014

Suikerzoet!

Heb je deze week die asymetrische puntsjaals gezien waarover ik blogde maar kun je niet breien? Geen nood! Sascha bracht juist deze week een nieuw patroon uit - en deze is gehaakt!!


Sideways Sugar Shawl


Sascha gebruikte het verloopgaren Tahiti, een dun katoenen garen dat langzaam verloopt. Maar je kunt het patroon natuurlijk gebruiken voor elk soort garen. Gebruik in elk geval een grotere haaknaald dan op het etiket staat. Voor de sjaal zoals hierboven zijn  maar 2 bolletjes gebruikt (50 gram, 280 meter. 99 % katoen, 1% polyesther € 6,50 per bol).

Je kunt de complete pakketjes bij ons bestellen (patroon plus 2 bolletjes Tahiti) voor € 16,00. Verzenden is € 3,00. Voor alle kleuren kijk je even hier. Je kunt bestellen door te mailen.

Wil je liever alleen het patroon kopen? Dat kan via Ravelry en Etsy. Het patroon is in het Engels èn Nederlands.


(En met dit patroon kun je ook eindeloos varieren met streepjes en draadjes!)

3 opmerkingen:

  1. Heel mooi ontwerp weer van Sascha!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk patroon, al vind ik de kleurtjes wel erg zoet, ha ha!
    Maar zo luchtig en dat lijkt me wel wat voor de zomertijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...