Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 29 mei 2014

Zonnig!

Je zal het echt niet geloven, maar wij hebben vandaag toch eerlijk genoten van de zon! Vanmorgen werd dochterlief snip-snip-snip-verkouden wakker en ik vermoedde dat we een dagje thuis zouden doorbrengen. Niets mis mee. Maar vanmiddag knapte ze toch iets op en om een beetje frisse lucht te krijgen besloten we even de auto te pakken en naar zee te rijden. Op de weg zakte de moed ons in de schoenen, we reden niet in ons eentje die richting op.  Maar tegen de tijd dat we bij Zoutelande waren was het verkeer een stuk minder en de zon brak door!!


Terwijl bijna heel Nederland onder een dik, somber wolkendek was verdwenen zaten wij op dat westelijke puntje! In de zon. 


De donkere wolken op het vasteland zijn duidelijk te zien, maar wij zaten heerlijk in het warme zonnetje! We reden nog westelijker en hadden een overheerlijk stuk chocolade-taart bij de Westkaap. Als je ooit op Walcheren bent moet je dát even doen. Het Paviloen staat op de Westkappelse Zeedijk aan de zeekant en je kunt met de auto een heel stuk rijden langs de zee. (controleer je handrem even als je parkeert....!)


Wat een fijne dag! Morgen gaat weer vroeg de wekker, het kroost gaat morgen helpen bij de rommelmarkt van de Korfbalvereniging, voor onze deur. Hou je van snuffelen en kopen voor een prikkie? Dan moet je morgen hier zijn: 8.00-12.00 uur op de Markt.

Om vandaag maar in stijl te blijven :-) Je kunt dit patroon van een vuurtoren kopen op de website van Christel Krukkert. (Ned.). Het staat ook in het boekje Ik hou van Holland & Haken.
8 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk, dat is toch zo vaak in Zeeland, dat daar lekker de zon schijnt en in de rest van het land niet. Tenminste die ervaring hebben wij, na talloze vakanties met de kinderen in Zeeland, heerlijk altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's heb je gemaakt! Hier ook een binnen-blijf-dagje, maar dan vanwege de regen. Ik vind het niet zo erg, vermaak me altijd wel :-)
  Beterschap voor Mirjam.
  Die vuurtoren is leuk, toch maar eens kijken of ik het boekje op mijn wensenlijstje zet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk dat zonnetje mag je wel hier naar de veluwe sturen.
  Het is hier somber en koud brrrrr......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet te geloven, zo een blauwe lucht en in het zonnetje.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn voor jullie, en precies op je vrije dag! :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeeland is geweldig, heerlijk!
  De wolkendeken waar wij vandaag onder leefden was nog best koud ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je vanaf de pijl een rechte lijn naar rechts trekt, helemaal naar de oostkant van Zeeland: daar zaten wij. Oók heerlijk in de zon. De temperatuur was niet zo hoog, maar uit de wind was het prima toeven.

  Nu weer trouwens, in de tuin en aan de koffie.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...