Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 23 mei 2014

Kabels!

Deze schitterende deken zit vol met kabels, wat een plaatje!

Gift of Love Cable Afghan | Yarn | Free Knitting Patterns | Crochet Patterns | Yarnspirations

Kabelen lijkt moeilijker dan het is (alhoewel ik niet met deze deken zou beginnen als je nog nooit kabels hebt gebreid!). Ik vond het patroon bij Yarnspirations, waar je het patroon gratis kunt downloaden. In het Engels, maar er zit een teltekening bij. Het is herhaling van patronen, en je kunt natuurlijk ook een smallere of bredere deken maken, of gebruiken voor een kussen of een tas!


Dit origineel is gebreid op naalden 5, maar ook dat kun je zelf aanpassen aan het garen dat je hebt!

5 opmerkingen:

 1. Prachtige deken! Net wat je zegt, ook als kussen zelfs mooi :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zucht... alwéér zoiets moois!!! Ben gek op kabels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schitterend maar er zullen heel wat uurtjes in zijn gaan zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw! misschien toch maar weer eens een groot project beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...