Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 14 mei 2014

Pretty Crazy Circles

Bij een van onze vorige Handwerkcafé's bracht Wieke van Keulen haar omslagdoek Crazy Circles mee. Wow, wat een origineel ontwerp was dat! Die zou ik wel willen maken, maar wanneer!! Als je nagaat dat mijn wensenlijstje zo ongeveer net zo lang is als dit blog met bijna 1500 berichten.....

Maar Johanna zette wél door en breide deze prachtige sjaal. En het zou Johanna niet zijn als ze niet iets bedacht waardoor hij nóg origineler zou worden!


Ze bedacht dat het wel erg mooi zou worden om in de cirkeltjes kraaltjes te verwerken. Oef!! Op Johanna's blog lees je er meer over!


900 kraaltjes later mag deze geweldige sjaal bij ons in de winkel even logeren. Johanna breide de sjaal van 10 bolletjes Rowan Fine Tweed (kleur Buckden) en 100 gram Taiyo Sock. 



Het patroon is de Crazy Circles van Wieke van Keulen, hier of op Ravelry te koop (Nederlands of Engels), maar ook bij ons in de winkel - waar we alle kleurtjes van de Rowan Fine Tweed hebben liggen, evenals Noro Taiyo Sock. (Maar er zijn óók nog heel veel alternatieven)


De sjaal werd behandeld met Eucalan, en hij voelt nu heerlijk zacht en warm!


Helemaal gelukkig met deze sjaal in de winkel.... :-)


Misschien overbodig om te zeggen dat je het hele pakket (eeh, zónder kraaltjes...) ook bij ons bestellen kan?? Mail gerust!

4 opmerkingen:

  1. Het blijven prachtige sjaals, zowel de crazy circles als de leftie!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende ontwerpen zoals steeds.
    Grts, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk zit allen met de pennen is het op 2 of een rond breiding?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg leuke sjaal zeg. Mooi zacht van kleur ook.
    Mijn wenslijst is inmiddels ook lang geworden, maar niet zo lang als die van jou denk ik.
    Hartelijke groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen