Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 15 mei 2014

Gebakken Lucht!

Hé, hé, eindelijk heb ik een beetje de mailbox doorgespit en opgeschoond! Oef - wat een reacties op mijn blog, in de mailbox èn op Facebook op de Give Away. Je kunt natuurlijk nog steeds meedoen, reageer dan op de blogpost van gisteren. Het grappige van deze giveaway is dat het mij ook wat inzicht geeft in de werking van sociale media. Gebakken lucht!! Dat is het :-)


Want.... je kunt ook via de Facebook-pagina meedoen aan de give away. 24 uur na de plaatsing van het berichtje heb ik de volgende cijfers van Facebook: De foto/het berichtje is 429 keer geliked, er is 151 keer op gereageerd, er is wel 579 keer gedeeld en daardoor is het berichtje (aldus de cijfers van Facebook) meer dan 27.000 keer gezien door....... ?? Wow! Denk je dan... wat een bereik. Bij de foto staat een duidelijke link naar mijn blog. Je zou toch denken dat door die 27.000 (ja, zevenentwintigduizend!!) kijkers ik een gigantische ontploffing heb in het bezoekersaantal op mijn blog.
Nou - nope! Niets, Nothing, Nichts, Rien....
Niets meer dan anders.
Alleen jullie lieve, trouwe, elke-dag-even-kijken lezers. Overigens ook in grote getale, maar net als gisteren en eergisteren... Gebakken Lucht, dus!

Dus trouwe, échte lezers van mijn blog, fijn dat jullie elke dag lezen, Give Away of niet! Vanavond nog een grappig speldenkussen, om weer even te landen met de beide benen op de Zeeuwse klei:


Is't ie niet grappig? En er bestaat nog een patroon van ook! 
Je kunt het patroon in het Engels en Duits kopen via Ravelry

 

Tot morgen!


34 opmerkingen:

  1. Wat een leuk speldenkussen!!! Heel origineel! Ben een trouwe bezoeker van je Blog, heel leuk om te lezen en alle mooie dingen voorbij te zien komen en weer leuke ideetjes op te doen. Ben helemaal weg van de Invita Color, wat een prachtige wol en wat een kleuren!!! Ik doe mee!!! Wil er en prachtige omslagdoek van maken om mee te nemen op vakantie, lekker voor 's avonds in Spanje als we lekker over de boulevard lopen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een originele speldenkussen is dit. En idd wat maf als er zoveel gereageerd is maar het bezoekersaantal van je blog niet of nauwelijks verhoogd was.
    Ik bezoek je blog iedere dag, even lezen hoe het rijlt en zeilt in je winkel.
    Je hebt altijd van die mooie vondsten die je post, daar geniet ik van. Dus ga er zeker nog lang mee door.
    Met de invita Color heb ik trouwens sokken gebreid voor mijn dochter,kleindochter en voor mezelf, en ze zijn prachtig geworden.
    Dus zeker een fan van dit materiaal.
    groetjes Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Apart he? Maar ik heb uberhaupt het idee dat er weinig geschreven wordt nog. Zowel op fb als op blogs. Meegelezen dan nog wel, maar daar merk je zo weinig van.
    Ik volg je graag hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Whoehaaa wat een hilarisch spelden kussen, ik ben niet zo'n brei-er maar leuk istie.
    Bekijk je blog dagelijks rageer maar weinig, maar ben best een egoist, als je de zeldzame keer eens later bent als anders, blijf ik kijken en vraag me af "waar blijft ze nou?" ECHT HEEL ERG VAN MIJ!! Alsof je het je het niet druk genoeg hebt met huishouden, echtgenote zijn, moederen en least but not less je winkel!
    Hoe doe je het toch?? Diep respect en lekker doorgaan met alles, als je maar op je zelf past! Liefs en alvast fijn weekend Renate Emmeloord

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tja het is waar.
    Het grootste deel wat zich in de sociale media afspeelt is een wassen neus of zoals jij zegt gebakken lucht.
    Maar gelukkig is het kleine deel wat echt is wel heel trouw.
    Laten we daar onze energie maar uit halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke speldenkussen. ..ook herkenbaar trouwens..;-)
    Je schrijft leuk...
    Zal eens kijken naar dat patroon...al ben ik meer van het haken. ...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Btw die bol regenboog garen..ik vind het nog steeds een cadeau...heb het klaar en een Elise shawl van gehaakt. Het doosje staat bij de bolletjes in de voorraad kast. Met de mooie zegels erop...echt bijzonder. ..
    Weet niet hoe ik je hier een foto kan laten zien.
    Fijne dag vandaag. ..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heeft dat lieve oude dametje geen last van haar achterwerk met al die spelden?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het kan dan wel gebakken lucht zijn, maar.....ik wist van dit bestaan niet af. Ik ben vast niet de enige die hier nu extra komt kijken en lezen en ideetjes op komt doen. Ben heel fanatiek aan het breien, heerlijk hoofd leegmaken en steeds wat nieuws verzinnen. Vanavond eindelijk de trui in elkaar zetten die ik de hele week aan had kunnen hebben vanwege de temperatuur. Had ik veel eerder moeten doen, misschien hadden we dan eerder mooi weer gehad....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterend maar veel te mooi om als speldekussen te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben ook niet zo'n schrijver, maar volg je enthousiaste berichtjes elke dag. Het geeft me elke keer nieuwe inspiratie en ik wordt er erg blij van. Het maakt je nieuwsgierig naar jouw winkel. Ik hoop binnenkort weer een keertje live contact met je te hebben als ik naar Arnemuiden kom. Best wel jammer dat het zo ver weg is, anders was ik vaak in je winkeltje te vinden. Of misschien is het ook wel goed, dan kom ik ook niet in de verleiding om al die mooie materialen te kopen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik zou me schamen om daar spelden in te steken... gek he, want ik had geen moeite met het opeten van een scháttig baby'tje van marsepein

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik doe niet mee aan de give-away omdat ik nog zoveel dingen op stapel heb staan, maar voor jouw blog maak ik alle dagen even tijd! Binnenkort kom ik zeker nog eens naar de winkel. Groetjes uit Vlaanderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Haha! Grappig speldenkussen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was nog niet klaar....en goed stukje van je, relativeren!!!! Ik lees en kijk je graag, (reageer soms) en ben erg onder de indruk van je enthousiasme dat je in je blog stopt!! Dank je wel!!

      Verwijderen
  15. Lieve Jaenet. Ook zonder give a way is je blog elke dag een kado. Helemaal nadat ik je in het echt heb ontmoet. Vooral doorgaan. Groetjes Clasien.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Auw, al die spelden in m'n achterwerk! Wat een leukerd! En ja, wij blijven trouw elke dag lezen hoor. Misschien niet altijd reageren, maar wel altijd even komen kijken!
    Ik geniet van je blog, en krijg er heel veel inspiratie uit, bedankt voor al die moeite die je ervoor neemt!
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik lees je berichten elke dag via Bloglovin. Zou het niet willen missen! Als ik wat dichterbij had gewoond was ik zeker eens langskomen in je winkel.
    Bedankt voor het delen van je ideeën.

    Groetjes thea

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nou Jeanet, wat ik hier lees is helemaal waar. Kijk elke ochtend op je blog, en als je nog niets hebt geschreven, denk ik ze zal toch niet ziek zijn. Maar weet ook dat zelfs als je ziek bent nog probeert te schrijven. Weet intussen uit ervaring ook dat elke dag schrijven niet altijd meevalt dus petje af voor je schrijfkunsten. En om dan nog meer bezoekers te krijgen valt niet mee, want iedereen die geïnteresseerd is in breien of haken kijkt al bij je. Dus Jeanet, bedankt voook r dat leesvoer elke dag.

    Gr Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een berichten ik hoop voor je dat je toch nog mee mensen krijgt die wat bij je koopt je winkel is geweldig met mooie garens dat zouden meer mensen moeten zien maar ik blijf je trouw ga zo door

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een berichten ik hoop voor je dat je toch nog mee mensen krijgt die wat bij je koopt je winkel is geweldig met mooie garens dat zouden meer mensen moeten zien maar ik blijf je trouw ga zo door

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een berichten ik hoop voor je dat je toch nog mee mensen krijgt die wat bij je koopt je winkel is geweldig met mooie garens dat zouden meer mensen moeten zien maar ik blijf je trouw ga zo door

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Jeanet,
    Nadat ik je bericht van gisteren gedeeld had, werd ik er door twee collega's op aangesproken: wat een mooie sjaal... Je bereikt zo dus ook mensen die (nu nog) niet breien. Geen direct effect, maar wie weet op de lange duur.....

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Erg grappig, dat speldenkussen.
    En heel waar, je verhaal over de gebakken lucht. Ik twijfelde ook al een beetje of ik wel mee zou doen voor de give away. Want omdat je helemaal in Zeeland zit en ik in Sneek woon, waar ik gewoon ook garentjes kan kopen, zal ik niet gauw echt bij je kopen. En dat is toch een reden dat je de blog hebt: reclame voor je zaak! Deze give away is te mooi om geen kansje te wagen.
    Ik geniet praktisch iedere dag van de vele ideeën die je deelt, je bent een soort van pinterest voor allemaal breiende en hakende vrouwen!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Jeanet, ik ben een lezer via mijn weblog en via Facebook en de creatieve ideeën die hier staan komen ook nog regelmatig op mijn Pinterest pagina. Een plus-lezer dus? 😜 Ik geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Tsja, zowel lezen als schrijven zijn oude kunsten aan het worden! Waarom moeilijk doen als het Facebook kan? Dat schijnt de teneur te zijn tegenwoordig. Maar ik vind jouw blog toch echt veel en veel leuker, en ik geniet er iedere dag van!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Natuurlijk kom ik elke dag even langs om je leuke en inspirerende blok te lezen, ja ook op Facebook volg ik je maar je blog bezoeken en lezen is toch gezelliger

    Fijne dag, liefs Jann

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een leuk speldenkussen! Je blog probeer ik dagelijks even te lezen, al reageer ik niet altijd, het is iedere keer genieten van wat je toont. Waar haal je toch de tijd vandaan om het te doen: je winkel, je blog etc. Knap hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hihi... een heel origineel speldenkussen. Tja, ik moet bekennen dat ik de Give Away eerst op Facebook zag. Vandaar dat ik daar reageerde. Al kijk ik zeer regelmatig hier op site. Maar je hebt gelijk. Het is gebakken lucht! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik lees jouw blog met veel plezier hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Auwauwwwwww arme omi.... vind het wel grappig dit speldenkussen, maar het is ook weer gebreid hè... kan het wel maar haken gaat me veel beter af.

    Groetjes, Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een prachtige oma. Al moet ik zeggen zo zie ik er nog niet uit (lol)
    Ik kom geregeld piepen op je blog, ben zelfs volger.
    Grts

    BeantwoordenVerwijderen