Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 5 juli 2013

Nog meer bloemetjes

Vanmorgen liet ik al zien wat je met een klein gehaakt bloemetje kan doen, en deze wil ik jullie niet onthouden:

bible-cover-front

Marinke van het super-leuke blog A creative Being maakt deze omslag voor een Bijbel, maar kan natuurlijk ook voor je agenda of notitieboek. 

bible-cover-side

Genaaid/gelijmd op vilt - wat ideaal materiaal is om mee te freubelen. Ken je het blog van Winkieflash nog niet? Dan zeker even rondneuzen - erg leuk!!

Deze bloemetjes zijn een ideaal projectje om te haken op het strand of aan het water...... en dat is wat we morgen nou gaan doen! Dus let op - zaterdag, morgen 6 juli,  is de winkel open tot 13.00 uur!!
(ik vind dat ik een vrije middag heb verdiend....)

8 opmerkingen:

  1. Geniet in het weekend van het mooie weer en van elkaar...
    Groet, Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed plan ! Geniet van zon, zee en strand.... en je haakwerkje (misschien)!;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb jij goede ideeen!
    Geniet ervan, het wordt een mooie dag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zoek het patroon van de 'cockle shell' of Zeeland lace in het nederlands. Weet jij wie mij er aan kan helpen/kopen?
    Alvast bedankt.
    Fijn weekend en geniet van het mooie!
    Mariet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Mariet,
      Dat kan bij ons, mail maar even naar jaffari@zeelandnet.nl

      Verwijderen
  5. Je hebt groot gelijk, geniet ervan! Mocht je nog om een patroontje verlegen zitten, ik heb een bijtje voor bij de bloemetjes op mijn blog www.kervei.blogspot.nl , 1 berichtje omlaag scrollen.

    Groetjes,

    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt voor de leuke mention! :)
    xo,
    wink

    BeantwoordenVerwijderen