Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 1 juli 2013

Bijkomen...

Lieve lezers,
Zoals jullie wel gemerkt hebben moet ik even bijkomen van een hele drukke week. Wat was het druk, afgelopen zaterdag op de Visserijdag. Graag maak ik een verslagje van deze dag, maar ik moet even op zoek naar wat foto's her en der want ik heb geen tijd gehad om maar iets van het hele evenement te zien! En nu loopt heel mijn mailbox over met bestellingen.......

Zoals ik had verwacht zijn er maar enkele bolletjes Unicat over - ik ga morgen weer bestellen. Heb je wensen, mail die dan heel snel. Ik reserveer dan een bol naar keuze voor je. Het komt dan pas over 2-3 weken binnen. Nog even wat details: 50 % katoen, 50 % acryl, machinewasbaar. 900 meter op een bol, genoeg voor een flinke omslagdoek (€ 23,95)
Regenboogkleur = 1040 meter € 25,95.

Klik hier voor alle logjes die ik over de Unicat heb geschreven!

Ik meld me vanavond nog even :-)

3 opmerkingen:

 1. Rust maar even lekker uit hoor!!Fijn dat je zo veel bestellingen hebt en hebt genoten van de visserijdagen.Maar je moet ook zo nu en dan om je zelf denken XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop, dat je tot rust kunt komen na al die drukte.
  Maar, wel fijn ook, dat het druk is, doe je alles niets voor niets!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was druk maar wel gezellig.
  Ik ben aan m'n nieuwe sjaal begonnen,van grijs naar zwart .
  Ik kan niet wachten tot de andere kleur begint,door haken dus.
  En denk aan je zelf hoor.
  Groetjes en tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...