Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zaterdag 20 juli 2013

Wind in de zeilen

Nou, nog even een verslagje van de afgelopen dagen. Gisteren kreeg ik het zowaar voor elkaar om echt op de fiets te stappen met de kinderen en 's middags een eind te gaan rijden. We reden heerlijk langs het Veerse meer waar we al in de stemming kwamen voor vandaag want we zagen de "bruine vloot" voorbij varen in Wolphaartsdijk!...en we zagen een wolk! Zo mooi!...
(de kids lagen in een stuip om een moeder die midden op het  fietspad een wolk gaat fotograferen, een wólk! Maar het was zo'n mooie, kijk eens naar die stralen)


Wat jammer dat we niet vaker naar boven kijken!

Vanmorgen al weer vroeg uit de veren, de wolken hadden de overhand genomen en voor vandaag was dat eigenlijk helemaal niet verkeerd! Met 3 of 4 lagen kleding is een fris windje echt heerlijk.


We stonden heerlijk dicht aan het water....


... natuurlijk een prima plek om nog even wat te fotograferen voor de website van Tikkeltje Zeeuws. Weet je dat je Tikkeltje Zeeuws nu ook kunt volgen via Facebook??


Terwijl de bemanningen van de boten zich gingen voorbereiden op de wedstrijd, kwamen de eerst bezoekers al een rondje doen. We bleken een aardig foto-object :-)

Een kindje wees naar ons, en zei: dat is die mevrouw van de suikerstroop! (wel eens naar dat etiket gekeken?) En ook wel grappig dat klanten uit de winkel mij vandaag niet herkenden!


En dit fotograferen 13-jarigen als ze zich wat vervelen: klaver-studie! Vond ik die wolk toch leuker.
(zo kom je nog eens wat tegen als je je foto's bekijkt)


De wedstrijd begon, het was een prachtig gezicht!


En deze dame had het weer voor elkaar: gedroogde scharretjes gekregen van Lieven!


Zo kregen onze truien een authentieke geur :-)


Het was een heerlijke dag, extra leuk omdat ik zoveel blogbezoekers zag in Veere (uit Nederland en Vlaanderen), en omdat ik naast de kraam van Hanneke stond. Maar nu ben ik wel behoorlijk moe - ik hou me een beetje rustig de komende dagen! Dan krijg ik zeker weer inspiratie voor nog veel meer leuke handwerk-ideeën.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten