Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 15 juli 2013

Simpel

Het is weer zo ver. Het kwartaal is ten einde en de boekhouding moet echt de deur uit. Echt. En jullie weten wel ondertussen dat het niet mijn favoriete werkje is. Not at all!!!


Ja, ik weet het: bijhouden en eerder aan beginnen. Maar het is niet dat ik niets anders te doen had.... nu is het boekhouden onder druk helemaal een crime als er achter je wordt gekibbeld, TV-gekeken, "mam, mag ik nou eens op die computer" of "mam, waar ligt mijn bikini en heb je mijn spijkerbroek nóg niet gewassen?", borduurmachines vastlopen en mailboxen die uitpuilen. Vandaag had ik zo'n puinhoop gemaakt, dat ik vanmiddag wanhopig om hulp heb gevraagd (niet mijn sterkste punt). Dubbele boekingen die niet meer konden worden verwijderd, alle datums van de maand door elkaar, ik geloof dat het best knap van me was om er zo'n zootje van te maken. Afijn, nu weer min of meer op de rails, geloof ik. Mag wel ook, het is weer bijna middernacht. Ik krijg serieuze duizeligheidsaanvallen als ik te lang achter dit ding zit, maar stoppen was even geen optie.

Maar goed, we zijn er nog :-)
Zoals jullie al wel hebben gelezen zijn we de komende 2 weken (t/m 27 juli) alleen 's morgens geopend van 9.00 - 13.00 uur. Even een kleine break. Ik ben er dus 's morgens wel - ik prop gewoon het werk van een hele dag in een halve! 

's Middags vind je me dan op het strand of aan het water, op de fiets of gewoon even niet aan het werk. Misschien begin ik hier wel aan (toch een pietsie werk...)

DSCF2794a

Deze mooie simpele sjaal vond ik bij Cozy Things. En SIMPEL is even wat ik nodig heb. Deze sjaal is gemaakt van mooie kleuren sokkenwol. Ik ben een grote fan van sokkenwol, niet alleen om sokken van te breien, maar het is zo fijn om mee te haken! Prachtige kleuren, lange looplengte, niet te zwaar, soepel en sterk. En in veel kleurtjes te krijgen. Althans bij mij :-)

DSCF2785a

Bij Blij met draadjes vind je een beschrijving van een halve granny.

Hou je meer van sprekende, fellere kleuren? Ik heb een stapeltje uit onze winkel op de foto gezet:


Nieuwe kleurtjes Trekking € 6,50 per 100 gram/420 meter)

Liever gemêleerd?
€ 7,25 per 200 gram/420 meter3 opmerkingen:

 1. Hé, Jeanet. Geniet van je "deeltijd"vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh jakkes, wat een ellende met die boekhouding!! Neem het er smiddags maar even lekker van hoor, dat kun je volgens mij heel goed gebruiken! Poeh, toch bijna elke dag weer een blogbericht ook, hoe doe je dat allemaal tussen de zaken door? Respect! En wat een leuke gekleurde bolletjes heb je op de foto's (daar ben ik toch meer van dan pasteltinten). Maar ik heb nog genoeg voorraad, kan nog jaren vooruit vrees ik, hihi. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd van simpel ;)

  Bedankt voor de link voor de halve granny!!! Ik ga op deze manier binnenkort maar een omslagdoek haken :D

  Gaaf!!

  Fijne dag verder!! Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...