Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

zaterdag 6 juli 2013

Strand

Soms kun je van iets kleins zo blij worden! Een middagje naar het strand bijvoorbeeld..... :-)


Ik had het deze week even helemaal gehad met het eindeloze werk, het gepieker over de financieën, de kibbelende koters, de zomer die maar niet wilde komen en ga maar door. Manlief hakte voor mij de knoop door: hup, zaterdagmiddag sluiten en wegwezen! Dat deden we....

Wat is er nou lekkerder dan dit uitzicht, het geluid van meeuwen en water, het gevoel van zand tussen je tenen en de zon op je bol?


Voor het idee nog een haakwerkje mee....


...maar meer staren naar dit! Zomer in Zeeland.
En bij thuis heeft manlief de eerste bessen geplukt.


Barbequeen, samen cakejes bakken (spannend - eitjes breken)


Het idee van het haakwerkje dat ik meenam vond ik bij Lion Brand (voor deze site heb je een account nodig, maar ook hier veel leuke ideeën). Deze leuke strandtas hoop ik natuurlijk nog veel nodig te hebben :-). 

Image of 4 Ball Market Bag10 opmerkingen:

 1. heetlijk...zomer in zeeland! Ik zit nog heerlijk met een roseetje na te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik schrijf net ook mijn stukje over het strand, wij zijn daar eind van de middag geweest, zo heerlijk om dichtbij het strand te wonen.

  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad heerlijke dag vandaag in Zeeland. Ook wij hebben er van genoten! Ook voor jou heel goed zo´n dag. Dat had jouw Ali goed gezien ;-).
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verstandig van Ali en van jou dat je naar hem geluisterd hebt. Af en toe even tijd voor jezelf nemen, da's broodnodig. Ik hoop dat jullie morgen ook nog een genietdagje hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms moet je echt even de boel los laten, je kunt heel ver gaan en ineens is het genoeg. Goed dat je hup naar de zee ging, daarna lijkt alles weer minder zwaar, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad. Soms moet je even voor jezelf kiezen en de boel de boel laten. Heerlijk genieten en ontspannen en alles van je af laten glijden. Dan kan je er daarna weer beter tegen.

  Fijne zondag,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatje is die Ali toch!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk genieten, heb je wel verdiend na al dat harde werken.
  Fijn weekend,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh, wat heerlijk!! Zomer in Zeeland is het beste wat er is :D
  Veel plezier nog!

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Of je gelijk hebt! Even lekker bij tanken Jeanet. Je hebt weer mooie foto's dat ene kleine golfje! Heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...