Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

dinsdag 2 juli 2013

Speldenkussentje

Nou, de ergste dip ben ik al weer kwijt hoor. Een hele dag bezig geweest om op te ruimen, en de laatste pakjes met unicat verzonden. Een mega-bestelling heb ik geplaatst, dus over ca 2-3 weken hoop ik weer wat op voorraad te hebben. Maar de winkel ligt natuurlijk nog vol met andere leuke garens.....
Vandaag was het stil in de winkel en dat gaf de gelegenheid om een beetje orde te scheppen. Het contrast met afgelopen zaterdag kon niet groter!

finpinshibismain1

Dit grappige speldenkussentje kun je mooi maken van een paar restjes! Brei het kussentje op fijnere naalden dan je normaal zou doen: dan komt de vulling er niet door heen.

Je vind de uitwerking hier, het zijn niet meer dan een paar lapjes!

striehibismain212 opmerkingen:

  1. Geweldig dat je dipje alweer over is Jeanet! Ja, je kan nu eenmaal niet bij de pakken blijven zitten en zeker niet als je een zaak hebt zoals jij :)
    Heel leuk speldenkussentje, ga ik zeker eens uitproberen met wat restjes! En daarna kan je het terugvinden op mijn blog :)
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...