Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 8 juli 2013

Lampjes

Vanmorgen mochten we ons al om 8 uur melden bij de orthodontist. Dus vroeg uit de veren - en dan kunnen we lekker veel doen vandaag.....! Vanmorgen ga ik me eerst door een stuk administratie bijten (uch!!), en vanmiddag nog lekker even genieten van de zomer.

Dit ideetje plaatste ik al vaker, maar ik blijf het zo leuk vinden - dus nog maar een keer! Zoek die oude kerstverlichting even op en versier een paar vrolijke karonnen bekertjes.


Het idee vind je bij Makkie (en nog meer leuke tuin-versier-ideetjes)


Fijne dag!


3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...