Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 11 juli 2013

Merklappen

Ben je deze weken in het Zeeuwse? Dan heb ik nog een leuke tip voor je!

In het Historisch Museum de Bevelanden in Goes is op 4 juli jl. de lustrum-tentoonstelling van Merkwaardig geopend. Merkwaardig (Vereniging van Liefhebbers van Merklappen) werd 25 jaar geleden opgericht, je vind alles informatie op de website.Waar: Historisch Museum de Bevelanden, Singelstraat 13, 4461 HZ Goes
Wanneer: 14 juni t/m 3 november 2013
Opemerklap1ningstijden: ma t/m vr 11 - 17 uur, za t/m zo 12 - 16 uur
In het kader van het 25-jarige jubileum van MERKWAARDIG is een wedstrijd uitgeschreven van merklappen met als thema ‘water’.
De 41 ingestuurde merklappen zijn tentoongesteld in de wisselexpositiezaal van het museum. Aan de expositie is een wedstrijd verbonden en in verband hiermee wordt aan de bezoekers gevraagd hun stem uit brengen op hun favoriete merklap.
Ook zullen de merklappen beoordeeld worden door een vakjury.
merklap2Liefhebbers van antieke merklappen komen ook aan hun trekken. Op de 1ste verdieping van het museum zal een deel uit de collectie antieke Noord-Hollandse merklappen van Aafke Buurs (lid van de vereniging MERKWAARDIG) te zien zijn.
Iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 12 tot 15 uur zullen er in het museumcafé borduurdemonstraties plaatsvinden.
Gedurende de looptijd van de tentoonstelling zullen er aanvullende activiteiten gehouden worden. Kijkt u hiervoor op de website van het museum www.historischmuseumdebevelanden.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...