Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 5 juli 2013

Bloemetje

Hoe simpel toch zo mooi kan zijn.....
Dit gehaakte bloemetje op een linnen lavendelzakje is prachtig!


Ik vond de afbeelding op pinterest, maar helaas zonder link. Maar dit kun je zelf ook proberen. Voor een bloemetje met blaadjes in laagjes kijk je bijv. hier of hier.

3 opmerkingen:

  1. Dit vind ik heel mooi! Dank je voor het idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dit is mooi door z'n simpelheid en puurheid; de kleuren, de materialen en de textuur..

    fijn weekend, groetjes van Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...