Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 25 juli 2013

Vakantie in Zeeland

Vakantie, dat is toch dat je na lange tijd werken eens lekker vrij bent en kunt ontspannen? Het is me niet zo goed gelukt deze twee weken.... alleen het bloggen stond op een laag pitje. Op een of andere manier gaat die knop niet om als ik de sleutel omdraai van de winkel. Er moet altijd nog zo veel gebeuren! Ik bedenk dan maar: mijn tijd komt misschien nog wel eens.

Wat deed ik dan wel deze week? Vanmiddag heb ik alles klaar gezet voor morgen: ik sta in een kraam op de Loskade in Middelburg. 125 Historische schepen hebben daar aangemeerd en daar passen onze truien en ander Zeeuws spul natuurlijk prima bij. Meer informatie vind je hier en hier.


Deze week kreeg ik weer veel Zeeuws Schortenbont binnen en ik neem het allemaal mee!Het zal jullie niet zijn ontgaan: Deze week zijn we ook druk bezig met onze website Tikkeltje Zeeuws. Er zijn prachtige foto's gemaakt van onze truien.
En van onze verschillende mutsen!


Het mutsen-weer moet je er even bij denken :-)

We hebben tussen de bedrijven door veel genoten van de heerlijkheden van onze provincie: zon, strand, wind, water, historie èn mosselen!


En nog een leuk nieuwtje: ik kreeg vanmiddag een eerste exemplaar van de nieuwe Simply Breien, die volgende week in de winkel ligt. Echt een heel leuk nummer met prachtige patronen weer voor het najaar, voor elk wat wils! En......


.........een pagina-groot nummer over ons Visserstruien-project! 


Volgende week is het nummer te koop bij je tijdschriften-winkel en alle mutsen en truien vind je natuurlijk op www.tikkeltjezeeuws.nl

Misschie zie ik je morgen in Middelburg! Ik beloof dat ik volgende week weer elke dag zal bloggen, beloofd!
7 opmerkingen:

 1. Och Jeanet, wat ben je toch altijd druk...
  Ik weet wel dat het nodig is, maar denk ook aan jezelf. Er kan niet altijd druk op de ketel staan.
  Wat een leuke foto's voor de website, meteen ook daar even een kijkje genomen. Het ziet er veelbelovend uit.
  Geniet van de middagen als de winkel op slot zit en .... relax!!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk die foto's met die mutsen van die meiden op het strand, zulke springende foto's heb ik ook wel eens van mijn meiden gemaakt, en de truien vind ik ook heel gaaf! groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk allemaal! Mijn trui schiet al op hoor, nog één mouw afmaken en in elkaar zetten. Zodra hij klaar is, maak ik een foto voor je. Hij wordt erg mooi!!!!!!
  Ben nu al een beetje trots, want het was ong. 30 jaar geleden, dat ik heb gebreid en moest er een beetje inkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whow wat een mooie truien zie ik hier bij je. Het ziet er toppie uit.. En leuk leuk leuk een brei blad. Daar ga ik voor naar de winkel. Bedankt voor de tip...

  Liefs, Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel mooi uit allemaal. Leuk die foto met die mooie mutsen. Je bent er maar druk mee. Jammer dat ik het niet eerder wist ben net vandaag naar Vlissingen en Domburg geweest. Had ik natuurlijk morgen in Middelburg moeten komen. Volgende keer misschien. Het is vanaf ons toch nog ruim 2 uur rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes morgen op de markt in Middelburg! Ooit kom ik nog eens naar je winkeltje denk ik, het intrigeert me om te zien wat jullie allemaal hebben, ook dat zeeuws bont en een zeeuwse muts zou ik eens heel graag maken, schattig zijn ze! De nieuwe simply breien ga ik zeker halen, koester de vorige ook waar je toen in stond. Hoop je ooit eens in levende lijve te ontmoeten ergens.
  Bedankt alweer voor de leuke tips!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jeanet;

  wat lijkt het me leuk om je eens in levende lijve te zien en ook je winkel..... heb je ook een leuk vakantieadresje in de buurt waar wij deze zomer heen kunnen gaan ( komen uit friesland, dus voor een ritje is het even net te ver) dan kom ik je winkel "leegkopen":)

  groet, marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...