Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 6 juni 2018

Kant

Het leuke aan zo'n Brei- en Haakfestival is toch zeker ook al die verschillende ideeën en patronen die we langs zien komen van de verschillende bezoekers!
Zo breide Ina zaterdag aan een prachtige Lace-sjaal, ze had hetzelfde patroon al eerder gebreid.



Annemarie legde deze prachtige sjaal op de foto vast en we kregen de vraag naar het patroon.

Het is de Echo-flower shawl, helaas is het patroon niet meer beschikbaar via Ravelry.
(je kunt het eventueel nog hier proberen). Maar er zijn nog veel meer prachtige patronen te vinden die hier op lijken, bijv de Pacifique (gratis, Engels met een schema), of Nana Oya (Engels, gratis via Ravelry)


Ondertussen breide Ina haar Echo Flower omslagdoek af:


Het verschil voor en na het blocken/opspannen is gigantisch!
(Dankjewel Ina , voor de inspiratie en foto's)

foto van Ina Van Riet. 

Kantgaren kun je vinden in onze webshop. Voor een gebreide lace-sjaal heb je vaak aan 1 streng al genoeg.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten