Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 13 april 2018

Punniken

Als kinderen aan het punniken slaan, dan kunnen ze soms niet meer stoppen! Je hebt dan na een tijdje meters koord en wat doe je er dan mee? Maak onderzetters!


Er komt nog een beetje knoop-werk bij kijken, maar dan heb je ook echt iets leuks! Ook prachtig met bijv. Catania Color. Je vindt de beschrijving van deze onderzetters bij MyPoppet.com
Je hebt ongeveer 180 cm nodig voor 1 onderzetter - punniken maar!


Alle Punnik-ideetjes op mijn blog vind je onder het label Punniken.




5 opmerkingen:

  1. Dit is echt een heel leuk idee. Ik ga het zeker maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat is ook iets voor mezelf denk ik zo maar. Wat ontzettend leuk gemaakt is dit. Leuk simpel karweitje en weer eens wat anders. Ga gelijk eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen