Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 10 maart 2016

Sterling

Wow! Dit is weer een hele mooie......
Het is een nieuw-vers-van-de-pers-patroon van Monique Boonstra. Wat een plaatje!
Dit patroon kreeg de naam Sterling:Deze lange, rechte sjaal kun je op verschillende manieren dragen en is ook geschikt voor beginners van kant-breien. Je kunt het Nederlandse patroon bestellen via Ravelry waar je nog meer mooie foto's vindt (of via de website Kantwerk.nl. )
Voor de sjaal in het formaat 40 x 200 cm heb je ca. 700 meter kant-garen nodig, maar het patroon is ook aan te passen aan je wensen. 
Kijk zeker nog even verder op de website van Kantwerk voor nog meer prachtige patronen!

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Maar dat ben ik van Monique gewend ;). In het najaar heb ik meegedaan aan een heel gezellige KAL van haar, voor de R/each. Sindsdien gebruik ik een leesbrilletje.... soms word je met de neus op de feiten geduwd op een heel charmante manier.
    Bedankt voor de tip Jeanette!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...