Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 22 januari 2016

Left Hand Free

Blijkbaar zit het in dezelfde genen: liefde voor handwerken en kinderen met reislust :-)
Want gisteren hoorde ik van Wieke dat haar zoon Luuk deze zomer naar Bolivia reist en geld verzamelt voor zijn project! Wieke heeft een heel leuk brei-patroon gemaakt waarvan de opbrengst ook weer gaat naar dit goede doel!


Deze bijzondere sjaal is gebreid van Rowan Felted Tweed maar uiteraard kan een ander garen ook. Alle details vind je bij Wieke waar je uiteraard ook het patroon kan bestellen. De hele opbrengst gaat naar het project van Luuk!

creatieve producten van Wieke van Keulen

Natuurlijk beveel ik jullie dit weer van harte aan, het is toch geweldig dat deze jonge mensen dit willen gaan doen. En alle kleine beetjes maken een heleboel (wij spreken uit ervaring!), en je trakteert jezelf op een bijzonder patroon...... En overbodig om te zeggen dat het patroon zeer duidelijk en uitgebreid is - zoals we van Wieke gewend zijn!

Het patroon is ook bij ons te koop, evenals de Rowan Felted Tweed of andere garens. Ook de opbrengst van patronen die in onze winkel worden verkocht gaan naar Luuk.

Luuk, ook jij heel veel succes!

2 opmerkingen:

  1. Leuk initiatief van Luuk, we wensen hem alvast veel succes!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit ook al zo'n leuk initiatief. Hopelijk gaat het hem ook lukken.

    BeantwoordenVerwijderen