Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 19 januari 2016

Het begin........

Terwijl Helga van Leur vertelt hoe koud het is (en wat rijp is....), terwijl het Noorden langzamerhand schaatskoorts krijgt en maar hier amper een slootje dicht ligt, kom ik met de eerste lente kleurtjes!
Catania komt maar liefst met 11 nieuwe kleurtjes en het ruikt naar voorjaar - echt, het begin is er!


Mooie zachte, lieve lentekleurtjes. En wat ook belangrijk is: er gaat géén kleurtje uit de collectie...


nog één boeketje dan:

en je kan het echt al zien aan de dagen - het is écht al langer licht en niet meer pikkedonker als ik de deur van de winkel sluit. Het begin is er....... :-)


2 opmerkingen:

  1. Het is net een doos snoepjes. Zo leuk. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke aanvulling op de andere Catania-kleuren. Ze geven echt eeen beetje het lentegevoel.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen