Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 12 januari 2016

Draak

Ik weet niet precies wat er aan de hand was vandaag. Gaat het Deken-virus rond, wordt het toch nog winter of moet de Kinderbijslag op? :-)
Het was een drukte van belang vandaag in de winkel en gelukkig sprong Johanna even bij. Tussendoor kwamen ook nog 2 vertegenwoordigers met de de zomercollecties en ik heb weer té veel leuke zomergarens besteld. Ooooh, wat is het toch moeilijk kiezen, want er is zoveel moois.

Ik ben net klaar met puinruimen (echt, de bollen en voorbeelden lagen overal) en ga lekker nog even bloggen voor ik in de administratie duik. Ik moet nog steeds wachten op de bollen Unicat Rafiki, dus er is geen reden meer om dat *#%)&!!-karwei uit te stellen.

Gelukkig is er nog een leuk idee om te melden:

Dit is draak Daan, van Stip en Haak. Wat een gaaf patroontje weer. Deze draak Daan is een variant op Krokodil Karel. Het Nederlandse patroon van Karel bestel je hier


Vervolgens kun je de gratis aanvullingen downloaden om van de Krokodil een Draak te maken, klik dan hier om dat deel te downloeden.


6 opmerkingen:

  1. Wat leuk! En goed om te horen dat het zo druk is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatjes ...
    De kleuren zijn fantastisch ...
    Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, het dekens-virus gaat weer rond. En zodra je de eerste mooie foto's ziet, dan willen meer mensen meedoen. Natuurlijk fijn voor jou en jouw wolcollega's.
    De winter komt eraan en dan willen veel mensen nog even een warme sjaal of omslagdoek haken.
    En dan ook nog zulke toffe amigurumi als deze krokodil/draak. Dan heeft een creatief mens echt nieuwe bolletjes garen nodig.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, ik vrees ook dat er een nieuw deken-virus op ronde is, overal verschijnen weer mooie dekens of dekens in KAL, altijd leuk om te maken. De draak zag ik bij stip en haak al voorbijkomen, hij is supertof!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen