Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 3 september 2023

De Brei- en Haakclub start weer!

Het wordt de hoogste tijd dat we onze Brei- en Haakclubje weer opstarten! De vakanties zijn weer voorbij, kinderen naar school, de avonden korter en bovendien hebben we elkaar weer veel te vertellen en te laten zien.

Dus....... we gaan a.s. donderdag weer beginnen!


Je bent van harte uitgenodigd met je brei- en haakwerkje (en je mag kiezen of je voor of achteruit werkt 😅). We starten weer vanaf ca. half 8 en gaan door tot half 10. Iedereen is van harte welkom, beginner of ervaren handwerker. We helpen elkaar, we lachen en kletsen veel, de koffie en thee staan klaar. Ik verwacht hoge temperaturen, dus het belooft een hete avond te worden!

De data voor de komende brei/haak-avonden zijn voorlopig: donderdag 7 en 21 september en 5 oktober. Half oktober wordt ik aan mijn andere hand geopereerd en ligt het even stil tot ik weer mag/kan tillen en slepen. De data voor de rest van 2023 geef ik door zodra ik daarover duidelijkheid heb.



1 opmerking:

  1. Dat is zo fijn aan het najaar. Alle handwerkclubs beginnen weer en iedereen krijgt weer zin om te haken of te breien. Heel veel plezier met de opstart van jouw brei- en haakclub.

    BeantwoordenVerwijderen