Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 6 september 2023

Shimmerland!

Hoewel het niet bepaald mijn weertje is (geen verrassing) ben ik deze week volop bezig met het komende winterseizoen. Het is nog even doorbijten (=zweten) maar over een weekje is deze plakhitte vast weer voorbij en staat de herfst voor de deur. Gisteren kreeg ik bezoek van de vertegenwoordiger van LangYarns en ik had me zó voorgenomen om niets meer te bestellen. Dat was bij voorbaat al gedoemd te mislukken, vooral als je die bolletjes weer in je handen krijgt geduwd. De brei-boekjes zijn er al, de rest komt ws vrijdag binnen! 

En de nieuwe Scheepjes Yarn is er ook al! Weer smullen van een prachtige vormgeving en 18 hele diverse patronen:


"Yarn magazine 16 - Shimmerland! De plaats waar verbeelding centraal staat. Wat een leuk thema voor deze 16de Bookazine! Nieuwsgierig? Dompel je snel onder in deze fantasierijke wereld met patronen met 'een hoek af'. De fantasie speelt hier de hoofdrol"  Eeehh..... ik fantaseer over nachtvorst 😂😂


He-le-maal blij word ik van de deken die Jellina heeft ontworpen! Een plaatje!!

Maar er staat nog veel meer in, een impressie:

 


Het nieuwe Yarn magazine is nu in de winkel verkrijgbaar en uiteraard in de webshop
En niet vergeten he, ooit wordt het weer koud! 😉1 opmerking: