Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 9 september 2023

Nóg meer kleur!

Wat een week was dit........ afgezien van het feit dat ik deze week bijna verdampt ben door de hoge temperaturen, stonden deze dagen vooral in het teken van kleur. Nadat ik dinsdag compleet overstag ben gegaan bij de vertegenwoordiger van LangYarns ging woensdag de winkel weer open. Tot mijn verrassing was het de hele week ontzettend druk, iedereen leek toch wel te beseffen dat de herfst snel voor de deur kan staan en was op zoek naar warme draadjes. 

De brei/haakclub zat donderdag hartstikke vol en het was gezellig als vanouds. En warm 😂...

En de hele  week druppelden dozen binnen met kleur, kleur, kleur!


Gisteren kleurde ik tomatenrood bij job2, ik weet echt nieuwe dimensies te geven aan de kleur rood. 
En tot mijn verbazing stond vandaag de winkel wéér vol! Echt heel fijn 😍

En de aardige DHL-bezorger weet inmiddels waar hij me kan vinden ná sluitingstijd en bezorgde nog dit geweldige pakketje!

Maar écht geen puf meer om er over uit te wijden of in een webshop te zetten. Volgende week ga ik vrolijk verder. Fijn weekend allemaal!

1 opmerking:

  1. Oh, wat een mooie garens weer, voorlopig moeten we maar even niet komen shoppen denk ik hahaha
    Het is altijd geweldig om te zien hoe druk het is in jullie winkel!
    Geniet van je weekend, en nog even volhouden, vanaf dinsdag beter weer ;)

    BeantwoordenVerwijderen