Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 19 september 2023

Eindelijk!

 Eindelijk kwam het er weer eens van. Na een hele week hoesten, snotteren, puffen en nog steeds warm (hoewel ik niet helemaal kan uitsluiten dat ik wat verhoging of koorts had - wat niet weet, wat niet deert 😉) had ik zó'n zin om de verfpotten erbij te halen. 

Het bleek de beste remedie tegen een najaarsverkoudheid! Nou ja, ik heb in elk geval heerlijk genoten....

Go with the colourflow.....!


Het smaakt naar meer....
....maar ik wacht nog op een speciaal draadje 😍


Ik wil er nog wel bij vermelden dat handgeverfd in dit geval écht handgeverfd is, he? Uniek in zijn soort, streng voor streng afgebonden, voorbehandeld, met zorg en uniek geverfd. Stuk voor stuk, één voor één weer gewassen, gespoeld, gedroogd, etc. Écht handwerk dus 😍.


Morgen is de winkel weer open, het belooft weer een prachtige nazomerdag te worden, en de rest van de week ultiem brei- en haakweer! Van harte welkom...


1 opmerking:

  1. Het wasrek vol met je zelf geverfde garens ... een prachtige kleurrijke "was"!
    Hopelijk ben je gauw weer helemaal opgeknapt.

    BeantwoordenVerwijderen