Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 28 juni 2023

Volume.......

Het zat er natuurlijk aan te komen! Wintergarens hebben volume en niet een beetje ook. Het gaat over fluffiness met een grote F en het lijkt wel alsof de garens elk jaar zachter en volumineuzer worden. Het is wel om van te kwijlen hoor 😊😉... Maar o jongens, waar laat ik het allemaal?

Voorlopig heb ik een prima oplossing gevonden (en de kleuren zijn in werkelijkheid echt veel mooier en frisser!)

Alles op een rij, overzichtelijk, aaibaar en het rolt niet zo makkelijk uit de kast. Je moet uiteraard niet even achter in het atelier kijken....



Het wordt heerlijk kleurrijk, deze winter. Nog láng niet alles heeft een plekje maar we zijn al weer aan het broeden hoe we nóg meer ruimte kunnen maken. De eerste bollen zijn al weer verkocht. Er liggen al prachtige patronenboekjes op de tafel (maar er komt nog meer). 

Let it snow, let it snow, let it snow......... 😂😂😂







5 opmerkingen:

  1. Wat een handige manier zo op een pin. Ook lekker overzichtelijk. Nee hoor we kijken niet in het atelier ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtige kleuren ik hoop dat ik weer kan handwerken na een periode van operatie aan mijn duim vanwege atrose.
    eerst zes weken in het gips.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een goed idee om zo je nieuwe wolletjes te tonen. Blijft een vreemde gewaarwording om in deze tijd je in winterse sferen te moeten verdiepen. Succes hoor. Groeten uit Purmerend





    BeantwoordenVerwijderen