Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 15 juni 2023

Ouwetje

Een ouwetje, zo kun je de Granny Square wel noemen. Het gehaakte vierkantje beleeft - voor de zoveelste keer - een heuse revival. Wil je echt een beetje meedoen, dan heb je een granny-vest, -tas of tuinkussens. En ik snap dat helemaal wat ze blijven leuk!

En als het zo zomers blijft is een granny haken nog goed te doen, geen grote projecten op schoot 😉.

Ik geloof dat ik zoiets maar eens ga maken:


Pak een favoriet draadje in jouw kleuren, op het internet vind je zoveel schemaatjes van verschillende grannies. Maak het zo bont als je wilt en je hebt in mum van tijd een royale boodschappen/project/strand/reistas!



In de loop van de jaren verzamelde ik alle ideetjes met granny squares onder dit label, inspiratie genoeg!

Morgen heb ik een late dienst, tot de middag ben ik nog in de winkel, 's middags neemt Ali waar.
Zaterdag ben ik er weer de hele dag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten