Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 20 juni 2023

Vloeibaar......

Het zal wel aan mij liggen maar ik dacht de afgelopen dagen dat ik vloeibaar zou worden. Gesmolten als een plakkerige ijsje. Ik guts, ik plak, ik smelt. Maar het is wat het is en wonderbaarlijk genoeg houdt mijn kleverige vel mij bij elkaar en functioneer ik nog redelijk. Bij job2 is het aanpoten. Hee hard aanpoten zelfs. En als ik klaar ben verdeel ik de overige tijd tussen gezin, tuin, moestuin, job1 en vandaag gingen de verfpannen weer lekker aan, want a.s. zaterdag is het hier Visserijdag en er moet nog aardig wat gebeuren!


De dag begon stralend maar o, wat werd het snel warm. De luchtvochtigheid was om te snijden. Maar eenmaal bezig met kleurtjes was ik dat snel vergeten. 


Ik was vroeg begonnen en dat was achteraf maar goed ook. In de loop van de middag trokken donkere wolken over en het rommelde al flink in de verte. De laatste pannen konden dan ook lekker afkoelen in de regen.


Het plensde hier even flink en voor de zekerheid laat ik de rest maar drogen in de schuur. 


En vanuit de schuur is het heerlijk genieten van het tikken van de regen, alles zingt gewoon! 


Verwacht van mij met deze plakhitte niet te veel creatiefs. Het wordt écht een hele drukke week. Kom zaterdag (natuurlijk mag eerder ook) zeker even langs op een van de gezelligste dagen van het jaar hier. 

Bij deze nog een creatief idee uit mijn oude doos, ik blogde al eens over deze leuke sleutelhangertjes in 2017. Het patroontje is nog steeds te koop via Etsy (Engels).


Morgen is de winkel weer open vanaf 9 uur, van harte welkom. En als er een plasje voor de winkel ligt, dan ben ik dat........ 😉






1 opmerking:

  1. Hoi Jeanet het weer trok hier later naar toe, dus ook de erge warmte. Rond half 6 was het donker en een fikse hoos bui. s Avonds was het weer goed toeven op het balkon. Sterkte met alle drukte.
    Groeten uit Purmerend.

    BeantwoordenVerwijderen