Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 13 juni 2023

Genieten!

Natúúrlijk heb ik last van de warmte! Zweetstraaltjes everywhere 😅😊.... En ik slaap vreselijk slecht. Met het raam open herinneren de klokken van Arnemuiden me elk half uur eraan dat ik nog steeds wakker ben. Maar je hoort me niet mopperen hoor. Zomer hoort erbij en die lange avonden buiten vind ik heerlijk. Ik doe elke dag een rondje in de tuin en geniet van alles wat groeit en bloeit. Buiten eten en koffie drinken, genieten van de moestuin in de polder, het zijn cadeautjes!


Slaap halen we wel een keer in en het zweet spoelen we af!


Natuurlijk moet er ook gewoon gewerkt worden. Morgen gaar de winkel weer open om 9 uur. Het is dan nog koel, en het ventilatortje staat gereed. Ik zocht voor jullie een zomers vestje op, heel makkelijk om snel even over iets aan te trekken als het toch gaat afkoelen.

Foto's en patroon Schachenmayr.com

Gehaakt met een dunne katoen op nld 3½, in streepjes, effen of met een verloop - het kan allemaal!
Je vindt het gratis patroon bij Schachenmayr, waar het gratis - in het Nederlands - kunt downloaden.


Hou het koel en vergeet niet te genieten!

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!




2 opmerkingen:

  1. Lekker genieten van je moestuin en het warme weer.Prachtig is het katoenen vestje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk , dat zocht ik nou precies ; zo'n vestje. ! 👍Bedankt Jeanet !
    Geniet van je mooie tuin ( en ) . ☀️

    BeantwoordenVerwijderen