Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 2 september 2021

Gefixt!

Pfffftttt.... op dagen als vandaag zou ik het liefst gillend weglopen, 10 weken wegblijven, mijn kop in het zand steken, verstand op nul en de blik op oneindig. Maar goed, dat lost allemaal niets op, bovendien moet ik na afloop de puinhopen zelf opruimen. Dus worstelde ik mij door deze dag heen. Ik zal jullie de details besparen maar alles ging mis. Vrolijk nieuws is wel dat de computer het weer (even?) lijkt te doen. Het is altijd een gênant verhaal, ik kan best een beetje met de computer overweg maar hij moet het dan wel blijven doen. Zodra het gaat sputteren weet ik het niet meer op te lossen. Geef mij een breiwerkje of een patroontje en ik kom een eind. Laat me een dienst draaien met 7 ouderen met dementie en ik krijg ze allemaal schoon in de kleren, gevoed en wel (met de nodige bedden, wasjes, dweilbeurten, medicijnrondes, middagdutjes en ik ontvang er ook nog wel wat gasten bij). Maar een computer die sputtert: help! Ali besloot het aan een vakman over te laten en bracht het ding weg. Da's dus geen mail, geen bestellingen, geen facturen, geen verzendetiketten en geen patroontjes uitprinten. Het wordt natuurlijk wel amusant als de computer-meneer belt dat hij geen grote problemen heeft ondervonden (nou ja, ik ben toch niet KIPPIG?). Da's goed voor je zelfvertrouwen 😕 ..... iets met virusscanners die te ijverig kunnen werken. Dus ga ik straks maar aan de slag met die achterstallige mails en bestellingen. 


Dit boekje is inmiddels ook binnen! Morgen gaan de bestelde boekjes op de post of kunnen opgehaald worden. 
Morgen heb ik een late dienst, ik ben in de morgen nog even in de winkel, 's middags runt manlief de toko.


4 opmerkingen:

  1. Computers goed als ze het doen, maar anders " Laat mij maar een truitje breien"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O ja computer mannetjes en een rol behang....om ze er achter te plakken.....Maar fijn dat je weer verder kunt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh zo herkenbaar! En zonder lukt het al helemaal niet meer! Hopelijk werkt alles weer naar behoren ondertussen, zo frustrerend! En probeer je niet al te fel op te winden hierover, is helemaal niet zo goed voor je gezondheid, dat weet je toch ook wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En dan doet de computer iets niet en vraag je je zoon om er naar te kijken en dan is er niets aan de hand. Grrrrr. Hij zegt dan het komt door mijn handjes

    BeantwoordenVerwijderen