Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 2 december 2017

Winters kussen

Nou, nog ééntje dan - voor ik ook weekend ga houden. Dit gebreide kussen past precies bij de kou van vandaag.


Natuurlijk kun je de patronen ook voor allerlei andere projectjes gebruiken. Je kunt het gratis patroon downloaden via Let's Knit. Je moet daarvoor wel eerst een account aanmaken. Overigens kun je het schema ook op deze pagina terugvinden.

Fijn weekend!
4 opmerkingen:

 1. Ooh die is prachtig!!! en zou niet misstaan op onze Zweedse klepbank!!!
  Ik ga gauw eens kijken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dit is zo mooi! Mooi om cadeau te doen!
  Fijne zondag :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit soort patronen doet me altijd terug denken aan mijn blauw met wit ingebreide Noorse trui van 50 jaar geleden. Mijn lievelingstrui was dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is die prachtig! Ik ga ook eens kijken. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...