Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 4 december 2017

Kleur!

O, wat jammer dat een zondag zo snel voorbij gaat! Zo'n dag van niet werken, genieten van elkaar en even alle zorgen aan de kant. Maar ja, de zondag bestaat bij de gratie van die andere 6 dagen dus zetten we de schouders er maar weer onder.

Daarom een kleurrijk projectje op de maandagmorgen! Cathrien haakte in no-time deze heerlijk warme kol van 4 bollen LangYarns Viva. Hier word je toch vrolijk van?

(foto's Cathrien Cijsouw)

Ze werd geïnspireerd door een kol die bij ons op de toonbank lag, een heel eenvoudig patroon waarbij de prachtige kleuren van dit garen goed uitkomen. Je vindt de beschrijving van deze kol bij KatKatKatoen. Cathrien gebruikte 4 bollen en haakte met nld 4,5.


LangYarns Viva is een heerlijk zachte draad van 100% merino. 50 gram = 110 meter € 5,95.
Je kunt dit prachtige garen ook bestellen via onze Webshop www.blij-dat-ik-brei.nl.
1 opmerking:

  1. Super dat die sjaal nog op de toonbank lag (ik herinner me nog van je blogbericht dat je toen je hem maakte veel aan je hoofd had en nog net tot 2 kon tellen). Deze versie is ook écht heel mooi geworden. Speciaal garen, moet ik dringend eens proberen! Dankjewel voor de vermelding en een fijne dinsdag gewenst,
    Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...