Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 6 december 2017

Kerst-special Unicat

Nu kan het wel, toch? Op 6 december de nieuwe Kerst-special van Unicat aankondigen? Sint is inmiddels weer naar Spanje, het carillon speelt vanaf vandaag alleen nog maar Kerstliedjes en ik popel om jullie deze prachtige kleur te kunnen laten zien!Wat een schitterende winterkleuren zijn dit. Blauwachtige groenen die doen denken aan naaldbomen in de winter, verlopend via paars naar bessenkleuren. Of rode kool, dat past ook goed bij de winter!


Of een prachtige winternacht (fantaseren mág na grijze donkere dagen)


Deze kleur is een éénmalige (op = op) en is daarna niet meer bij te bestellen. Een doos met unicat-bollen is onderweg naar onze winkel (pas vanaf vrijdag leverbaar!) maar deze speciale kleur is al wel te bestellen via onze webshop. Als vanouds een bol van 900 meter € 24,95 (4-draads), genoeg voor een omslagdoek, sjaal of kol. 50% katoen/ 50 % acryl.
De bestellingen worden gedaan in volgorde van binnenkomst .... We sturen de bollen zodra ze hier geleverd zijn. Ophalen in de winkel kan uiteraard ook.
Helaas, alle bollen zijn verkocht!


Wees er snel bij, wie het eerst komt/bestelt.... 


4 opmerkingen:

 1. Oh wat ontzettend mooi. Dat geldt eigenlijk wel voor al die unicat, maar deze is wel heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooierd! En de sfeerplaatjes erbij zijn ook al zo prachtig!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tint garen... M'n handen gaan er van jeuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super gave kleur.
  Jammer dat hij is uitverkocht
  Hopelijk komt hij later nog een keer in de verkoop

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...