Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 15 december 2017

Grote stappen

Nog een week voor Kerst. Vaak een drukke week, waar in nog van alles moet gebeuren (alsof er geen dagen ná Kerst komen). Vanavond nog een paar snel-klaar ideetjes, voor wie het niet laten kan. Gemaakt met Bulky-garen, van het grote stappen-gauw-thuis-kaliber. Geen patronen maar gewoon wat plaatjes van het net geplukt:


Déze vind ik leuk!:
Bulky

Lekker dik wollen garen vind je in onze webshop: Naturalia (natuurkleuren), Bulky (met een kleurtje), Young of Istante (met fleece-effect). Veel plezier met de laatste freubels!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...