Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 29 december 2017

Opruimen

Arrrghhh, wat kun je je beroerd voelen van een beetje ziek zijn. Ik ben zo gammel als ik weet-niet-wat, alles doet zeer en gelukkig ben ik de thermometer kwijt 😉. Nog één dagje werken in 2017 (ja - jullie zijn van harte welkom, dan heb ik niet het gevoel dat ik voor niets in de winkel sta, haha!).
Er komt niet zo heel veel uit mijn handen, eerlijk gezegd. Toch heb ik wel wat opgeruimd, tenslotte moet er ook nog geteld worden de komende dagen.

Ik heb in de webshop wat aanbiedingen gezet van garens met afwijkende verfbaden, garens die er uit gaan (door helaas te slechte leveringen) en zo nog wat meer. Zo maken we weer plaats voor nieuwe dingen!


De kortingen zijn fors, op = op! Je kunt het allemaal hier terugvinden in onze webshop.
Woon je in de buurt, dan kun je toch via de webshop bestellen - kies dan voor "betalen bij ophalen".

Afbeeldingsresultaat voor ziek

Ik ben niet meer zo actief vanavond, morgen weer vroeg op!4 opmerkingen:

 1. Beterschap gewenst! Ik klik weer even op een advertentie en kijk ook even in je webshop!
  Vast een goede jaarwisseling en een prachtig 2018. Ik hoop weer veel inspiratie bij je te vinden in het nieuwe jaar!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo wat vervelend. Sterkte morgen en dan lekker een paar dagen rustig aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soigneer je maar heel goed zodat je het nieuwe jaar weer gezond kan starten!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...