Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 28 december 2017

De laatste.......

Vanmiddag hielden we in onze winkel de laatste handwerkmiddag van het jaar 2017. Een waardige afsluiter want het was ontzettend gezellig!Onder het genot van koffie, Sjokadoo-thee én cake en brownies (ach, die ene plak maakt nu ook niet meer uit...) kwebbelden we er lustig op los en deden we wat steekjes! Ervaringen werden uitgewisseld, mooie ideeën weer opgedaan. Wat geweldig leuk dat er ook weer zoveel mensen de moeite namen om zo'n eind te reizen (Haarlem, Weert en alles wat daar tussen ligt).


héél jong en een beetje minder jong - lekker alles bij elkaar!
  

 Knuffels mochten gezellig op schoot, konden gelijk bewonderd en bestudeerd worden.


Tussendoor probeerde ik iedereen te woord te staan wat nog niet eenvoudig was: ik had vandaag een stem als een zeerover! Mocht je me aan de telefoon hebben gehad vandaag - niet schrikken, ik was het echt zelf 😉.

We zagen ondertussen een projectje dat bijna klaar is (ontwerp Chrizknits), en binnenkort als pakket bij ons te koop is.
Sneakpeek?


Zóóóóóóó leuk!!!
Even geduld nog....wordt vervolgd.

En er kwam nog veel meer creativiteit voorbij.


Debbie blijkt een kei te zijn met de naai- en borduurmachine (en nog veel meer!). Deze superleuke tas (grootte toilettas) ging van hand tot hand. Met leuke borduur, met rits, extra achtervak én gevoerd is dit een ideale tas voor al je brei- en haakbenodigheden, stekenmarkeerders, spelden, vingerhoedjes, toerentellers, naaldenmeters en al die andere dingen die je zo snel kwijtraakt.
En tot in de kleine details perfect afgewerkt! Zoek je een heel persoonlijk cadeautje voor iemand (en waarom niet voor jezelf?), neem dan contact op met BiekeKreatief.be 
Debbie maakt deze tasjes helemaal naar je eigen wensen, kijk maar eens hier. (écht een aanrader hoor!)

En nu op de bank met de benen hoog. Nog 2 dagen zijn we open dit jaar dus morgen wil ik weer fit zijn (in elk geval weer iets meer stem hebben!).

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er gezellig uit. Mij is het niet gelukt om te komen helaas. Ik wens je beterschap en hopelijk is het snel weer voorbij hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap en een goed, gezond en creatief 2018 gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...