Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 13 december 2017

Rosalba

We hebben in de winkel nog een paar mooie caketjes van LangYarns liggen. Als je er aan voelt ben je óm. Zo zacht is dit garen!


Het heeft een beetje fleece-effect, waardoor het naast enorm zacht ook heel licht is! 
Op een bol van 100 gram zit 300 meter, genoeg voor een kol, omslagdoek of sjaaltje. Breien op 5,5 of 6 mm - haken misschien nog iets groter.
Het garen is 72 % extrafine Merino, 28 % polyamide (€ 24,95)


Dit kolletje is bijna af, een feestje om te dragen straks. Er zijn 7 kleuren van dit garen, je kunt ze allemaal terugvinden in onze webshop www.blij-dat-ik-brei.nl


Bij je bestelling krijg je een folder met 2 modellen van deze heerlijk zachte wol: Een heerlijk projectje voor deze donkere dagen.

 Afbeeldingsresultaat voor lang yarns rosalba

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...