Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 15 december 2017

Op zijn eind........ nog een Handwerkmiddag!

Het jaar loopt al weer bijna op zijn eind. Niet te geloven dat er al weer een jaar voorbij is. Het lijkt wel alsof het steeds sneller gaat. Verzuchtte ik vorig jaar nog dat ik op een rustig, kalm jaar hoopte - die wens is niet helemaal uitgekomen. Ik vind het leven soms behoorlijk ingewikkeld. We hebben onze hobbels en bobbels wel weer gehad, dit jaar - op vele vlakken.

Gelukkig waren er ook heel veel fijne, creatieve momenten! Een hoogtepunt was het Brei- en Haakfestival in de zomer. Maar ook al die kleinere ontmoetingen waren supergezellig. Daarom willen we het jaar afsluiten met een gezellige Handwerkmiddag op donderdag 28 december.


De Brei- en Haakclub-avond van a.s. donderdag 21 december komt te vervallen (iedereen is in de weer met Kerstvieringen e.d.) en veel mensen zijn vrij tussen de feestdagen, dus een prima gelegenheid om langs te komen. Zet daarom maar in je agenda:

Donderdagmiddag 28 december 2017 van 13.00 - ca 16.00 uur (gezelligheid kent geen tijd, dus het wordt vast later...).

Iedereen is dan van harte welkom! Neem je brei - en haakwerkje mee, wij zorgen weer voor koffie, thee en lekkers. Vorig jaar was het ontzettend gezellig, kijk de foto's nog maar even na die Annemarie toen maakte.
En voor wie van ver komt: kun je gelijk eens buurten bij de andere winkeltjes in de straat zoals onze  buurman, de bakker, en Sjokadoo is ook open! 


3 opmerkingen:

 1. Tijd gaat snel. Zeker als het gezellig is. Zo te zien is het bij jullie op de handwerkmiddag reuze gezellig. Helaas woon ik te ver weg, want anders schoof ik zeker aan.

  Groetjes en veel plezier tijdens de laatste handwerkmiddag van dit jaar, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga het in ieder geval in mijn agenda zetten hoor. Lijkt me echt gezellig om te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  ผลบอลเมื่อคืน

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...