Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 8 december 2017

Baret

Op winterse dagen als deze kun je wel wat extra bescherming gebruiken. De gure wind maakt dat ik er oorpijn van krijg (h'm, die oren zijn al niet best, natuurlijk). Deze prachtige baret van Riet is niet alleen warm, maar ook ontzettend mooi!


Je hebt voor deze baret 2 x 50 gram sokkenwol nodig. Je kunt kiezen voor 2 effen kleuren, maar een verloopkleur of een handgeverfde wol is ook prachtig!Je kunt dit patroon kopen via Ravelry, het is verkrijgbaar in Nederlands en Engels. En om ook je vingers te beschermen maak je ook nog deze polsmoffen bij, ook dit patroon is te koop via Ravelry.


In onze webshop vind je ook een aantal pakketten voor warme mutsen en baretten. Het is er weer voor!4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...