Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 14 januari 2017

Update Hygge

Sinds ik vorige week blogde over de nieuwe Scheepjes CAL is het internet zo'n beetje ontploft 😊.
Niet door mijn berichtje natuurlijk - ik was echt niet de enige die het oppikte en enthousiast was.

Ondertussen zijn er meer foto's en details bekend geworden, o.a. dat er een nieuwe kleurenpalet is toegevoegd, namelijk Danish Mermaid.
Ook deze kleur is weer te bestellen.
Om het overzichtelijk te houden heb ik mijn eerdere blogpost bijgewerkt met nieuwe informatie, foto's en details. Dus wil je alles nog eens rustig nalezen dan vind je dat hier.
Door de grote belangstelling is de levertijd van nieuwe pakketten wel opgeschoven naar 23 februari.
Wil je meedoen en een pakket bestellen? 
Dan kan dat nog steeds via mail (jaffari @ zeelandnet . nl) of telefonisch 0118-602300 (eeeh, ik neem pas maandag weer op hoor!)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...