Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 5 januari 2017

Breiclub en warme wanten

Een heel nieuw jaar ligt voor ons met weer heel veel brei- en haakplezier!
Wil je samen haken en breien? Heb je af en toe wat hulp of bevestiging nodig. Wil je geïnspireerd worden door anderen? Kom dan vanavond naar onze twee-wekelijkse brei- en haakclub in onze winkel.Vanavond ben je weer van harte welkom vanaf ca. half 8 tot half 10.
De koffie staat klaar!

Afbeeldingsresultaat voor blij dat ik brei handwerkmiddag

Wanneer: Elke 1e en 3e donderdagavond van de maand
Waar: in onze winkel - Markt 1, 4341 Arnemuiden (gratis parkeren voor de deur).
Meenemen: haak of breiwerkje (of laat je inspireren door de voorbeelden in de winkel) en een goed humeur.

Ter inspiratie: heerlijke wanten in Zeeuws Schortenbont-motief (deze wanten hangen ook in de winkel) voor koude dagen.
Dit pakketje (garen en patroon) kun je bij ons bestellen via mail of telefonisch 0118-602300 (€ 19,80, verzenden € 3,95) 100% merinowol.

3 opmerkingen:

  1. Voor mij is het 's avonds niks om te komen helaas. Maar veel plezier vanavond :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. veel plezier vanavond...ik woon iets te ver weg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het lijkt me erg gezellig. Helaas te ver weg. Jammer hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...