Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 30 januari 2017

Behaaglijk

Alle fleurige voorjaarsgarens ten spijt: het blijft voorlopig nog eventjes winter. En die kan soms nog best even duren (huh, alsof het voorjaar altijd warm is....). Vandaag was het maar donker en sombertjes. Aan het eind van de middag had ik de keuze: nog een uur de winkel in om op te ruimen (hard nodig) of met een boek een uurtje op de bank. Een zeldzaamheid, ik koos voor het laatste! Echt ­čśü, ik deed het.
Met mijn calvinistisch achtergrond voelde ik me daar bijna schuldig over omdat het werk nog lang niet klaar was, maar toen bedacht ik terecht dat het werk hier nooit klaar is, dus .......

Vandaag laat ik het leuke vest van Lossen en Vasten zien, gehaakt van Zebrino. Ik mocht deze foto´s maken van een lieve klant die heel blij was met haar mooie vest, en terecht! Zo'n behaaglijk vest kun je nog heel lang nodig hebben.....Het patroon van dit vest vind je hier bij Lossen en Vasten. Afhankelijk van de maat heb je 11/16 bollen nodig. Zebrino is een heerlijk garen dat erg mooi blijft. 53% wol-47% acryl, 125 meter op 50 gram, 4,25 per bolletje. Dit vest is gehaakt met naald 5,5
Deze kleuren heb ik nog in de kast: 

Afbeeldingsresultaat voor zebrino adriafil 62Afbeeldingsresultaat voor zebrino adriafil 63
Afbeeldingsresultaat voor zebrino adriafil 64 

Wil je liever een klein projectje?


Deze sjaal is gebreid van 3 bollen, je vindt het gratis Engelse patroon via Ravelry.
Bestellen mag altijd per mail of even bellen (0118-602300) op winkeltijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...