Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee毛n en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 24 januari 2017

Dinsdag

En het werd dinsdag!
Een dinsdag die gelukkig wel wat rustiger verliep 馃槈.
En wel z贸 rustig dat er bijna geen klanten kwamen (waar ik dan ook weer niet zorgeloos van wordt) maar dat zou 贸贸k door de hardnekkige mist kunnen komen. Mens, wat is het koud, netig, guur, gevaarlijk weertje!
Gelukkig hebben we nog genoeg heerlijke winterwolletjes in de winkel - het is nog lang geen lente.


Deze warme gehaakte muts is snel klaar zodat je 'm deze week nog op kan zetten! En de kol haak je er in 1 moeite bij. Deze leuke kleurrijke muts komt van Joke van Lindevrouwsweb. Ze vertaalde het patroon naar het Nederlands. Ook de kol komt van Joke's blog. (beslist verder kijken op dit leuke blog!)

Het garen is weer zelf-strepend, de kleuren komen vanzelf! Het is Mistero van Adriafil. 53% wol, 47% acyl - 90 meter op 50 gram (€ 4,35)
Voor de muts heb je 2 bollen nodig, voor de kol 3.

Zoek je leuke kleuren? Dit ligt in de kast ! En op zo'n bolletje zijn nooit alle kleuren te zien die een beetje verborgen binnenin zitten...

Afbeeldingsresultaat voor adriafil mistero 38 Afbeeldingsresultaat voor adriafil mistero 26 Afbeeldingsresultaat voor adriafil mistero 51
Adriafil Mistero Ocean FancyAdriafil Mistero Dotted light-shadow fancy 53

Dit garen is ook erg geschikt voor een Streepjessjaal
Of dit lange mouwloze vest! Het patroon vind je hier.

Afbeeldingsresultaat voor adriafil vest mistero
3 opmerkingen:

  1. Zorgenloos zal het leven van een ondernemer nooit helemaal worden. Maar misschien heb je vandaag wel al wat aan die vervelende, hardnekkige administratie kunnen doen? Dank je wel voor al weer wat inspiratie...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat heeft echt alleen aan de dichte mist gelegen. Wij zaten er ook in. Dat was gevaarlijk en buiten was het 0 graden. Dus het komt goed Jeannet. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...